70,000 ron amenda pentru Antena 3

0
1020

Decizie a magistraților Judecătoriei Sectorului 2. Postul TV Antena 3 trebuie să plătească 70.000 de lei daune morale către trei polițiști din Urziceni. Totul a pornit în 2018, atunci când postul TV a difuzat în cadrul emisiunii ‘Punctul de întâlnire’ un reportaj în care o victimă acuza că mai multe clanuri interlope sunt protejate de poliție. Printre acuzațiile aduse se număra și faptul că doi dintre polițiști și-ar fi vândut mașinile unor interlopi.

Informațiile nu au fost însă verificate de reporterii postului TV, care nu i-au contactat și pe polițiștii vizați de acuzații, pentru a putea să confirme sau să infirme spusele victimei. Oamenii legii nu au stat însă cu mâna în sân și au decis să dea în judecată postul TV. Magistrații au verificat spusele oamenilor legii și au constatat că aceștia aveau dreptate: imaginea le fusese lezată prin informații false.

Potrivit Judecatoriei Sectorului 2, Antena 3 trebuie sa publice hotararea judecatoreasca intr-un ziar de circulatie locala, pe cheltuiala sa si sa achite cheltuielile de judecata celor trei politisti, suma de 4.300 lei. Postul TV a atacat decizia cu apel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here