6.000 de oportunităţi de carieră pentru candidaţi, oferite de 130 de companii de top

0
1027

Un număr de 130 de companii participă vineri şi sâmbătă la târgul de carieră Angajatori de top de la Sala Palatului, se arată într-un comunicat al organizatorilor .

Potrivit organizatorilor, actuala ediţie prezintă 6.000 de oportunităţi de carieră şi este cea mai mare ediţie din ultimii 11 ani, atât ca număr de companii participante, cât şi ca număr de joburi.

Mai mult de jumătate dintre angajatori (58% ) au oportunităţi de carieră pentru candidaţi cu experienţă şi vor recruta pentru poziţii precum Team Leader, Project Manager, Area Sales Manager, Retail Manager, Business Development Manager, Division Manager.

Pentru candidaţii fără experienţă, vor fi deschise peste 1.100 de poziţii în cadrul programelor de internship & trainee.

„Companiile din IT pregătesc următoarea generaţie de profesionişti. În cadrul evenimentului vor avea loc peste 35 de workshopuri şi conferinţe, dintre care 4 sunt dedicate inovaţiilor în tehnologie: Machine learning & Artificial Intelligence Conference, Internet of Things & Automotive, Web & Cloud Technologies Conference, The Future of Tech”, se precizează în comunicat.

De asemenea, candidaţii pot obţine gratuit consiliere în carieră iar la standul CV Experts 4 specialişti vor oferi recomandări cu privire la modalitatea de redactare a CV-ului.

„Cunoştinţele avansate de limbi străine îi pot aduce cu un pas mai aproape pe cei care sunt în căutarea unui job. Printre cele mai căutate limbi străine sunt: germană, franceză, spaniolă, italiană, suedeză, norvegiană, finlandeză şi daneză”, precizează organizatorii târgului de cariere.

Prezenţa la eveniment este gratuită iar accesul se face în baza CV-ului tip BarCode pe care vizitatorii îl pot descărca de pe www.hipo.ro Programul evenimentului este vineri, 23 martie, în intervalul 10.00-18.00 şi sâmbătă, 24 martie, între 10.00-17.00.

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanţă în resurse umane, specializată în soluţii de recrutare şi employer branding.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here