Compania Amazon caută să angajeze șoferi din România pentru depozitele de marfă pe care le are în Marea Britanie

0
1458

Amazon oferă salarii de la 1800 și până la 2.800 de lire sterline! De asemenea, cei care trec de interviu și vor fi angajați au asigurat transportul până în Marea Britanie, precum și cazare plătită de firma americană! Serviciile de training sunt și ele menționate în anunțul de recrutare.

Cei interesați trebuie să îndeplinească doar două condiții: să fie disponibili imediat și să dețină permis auto categoria B!

Chiar dacă vor livra marfa lor, șoferii români nu vor fi angajați ai colosului Amazon, ci vor semna contracte cu o firmă de curierat care a subcontractat acest serviciu de la Amazon.

Colosul Amazon este afacerea multimiliardarului Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a cărui avere depășește 130 de miliarde de dolari, potrivit Forbes.

În România, Amazon are două centre de dezvoltare (la Iași și în București), dar firma nu este prezentă în mod direct în țara noastră. Ceea ce înseamnă că toate cumpărăturile efectuate pe site-urile Amazon ajung la clienții români de la depozitele din străinătate.

Meseria de șofer este printre cele mai căutate din România, scrie Libertatea, care nuanțează – este și printre cele mai bine plătite fiindcă un conducător auto poate ajunge să câștige și 7.000 de lei net lunar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here