5 idei pentru un Revelion exotic de la Eturia

0
881

„Ce faci de Revelion?” este întrebarea ce o auzi din ce în ce mai des. Nu știi încă? Meriți din plin să îl faci cu adevărat de neuitat, dar să și profiți ca să-ți reîncarci bateriile!

Iar pentru asta, o destinație exotică pictată în turcoazul mării cristaline, în alb-bejul nisipului fierbinte ce lucește în bătaia soarelui și în verdele-smarald al palmierilor ce se leagănă în briza lină sunt cadrul ideal pentru vacanța ta cu adevărat lipsită de griji. Visezi la asta? Atunci sejururile în Republica Dominicana sau Mauritius sunt perfecte pentru tine!

Iar dacă ești un explorator, alege să completezi tabloul cu nuanțele culturilor locale din Mexic, fascinant prin vestigiile sale mayașe și aztece, orașele coloniale, dar și prin aglomeratul Ciudad de Mexico – circuit încoronat cu plajele din Cancun.

În celălalt capăt al lumii, te așteaptă un sejur împărțit între cele două bijuterii ale lumii asiatice, Singapore și Bali. Iar dacă vrei să ajungi și mai departe, Australia și Noua Zeelanda îți vor oferi peisaje de vis într-o croazieră cu fast, unde trecerea dintre ani o vei petrece în sclipitorul Sidney, cel ce își menține supremația pentru cele mai uluitoare și mai lungi spectacole de artificii din lume.

Eturia, prima agenție de turism din România specializată în vacanțe exotice personalizate, pune la dispoziția turiștilor români vacanțe tailor made în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Mai mult, companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop, asigurarea medicală și storno), transformă vacanțele în experiențe la superlativ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here