4 ore de munca la stat-1100 euro. Dl. Vlad Voiculescu, Ministrul Sanatatii, plateste regeste un fost ofiter SRI pentru a-l ajuta… sa comunice

0
2774
Dl. Vlad Voiculescu, Ministrul Sanatatii

Avem un ministru al sanatatii tanar…istet dar din pacate cu accente capitaliste pentru munca socialista.

Nu e normal domnule Ministru. Nu mai zicem ca duduia, pentru 4 ore, primeste imoral de multi bani publici…

Ce-ar fi sa treceti la munca ? Asa…cu adevarat?

Un articol de mare bun simt si o informatie buna a colegilor de la bugetul.ro

Isteria agenților SRI acoperiți sau descoperiți continuă. De data aceasta ea pare oarecum întemeiată. La ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu  și-a angajat recent o consilieră care ar fi muncit mai bine de 5 ani la SRI, aceasta având chiar grad de ofițer pentru a-l consilia pe comunicare.

Este vorba despre Irina Ghineț, care a postat despre jobul ei chiar pe contul ei de facebook. Surse din minister spun că doamna Ghineț îl cunoaște pe ministru de ani buni, de pe vremea când acesta își desfășura activitatea în domeniul privat. Irina Ghineț estea angajată nu direct la cabinetul lui Voiculescu ci la cel ai secretarului de stat Althamer Monica Emanuela, întrucât în schema de posturi a acestuia nu mai era loc liber.

Aceleași surse au mai dezvăluie că cea care stă pe lângă Vlad Voiculescu mai tot timpul, este plătită regește cu peste 5000 de lei lunar, pentru doar patru ore de muncă/zi, potrivit stiripesurse.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here