3 din 4 absolvenţi USH sunt angajaţi în domeniul pe care l-au urmat pe perioada studiilor

0
1171

Până pe 30 septembrie 2019 te mai poţi înscrie la Universitatea Spiru Haret, cea mai mare universitate particulară din România, în anul universitar 2019-2020 la cele 42 de programe de Licenţă şi 31 de Masterat din cele 14 facultăţi din 5 centre universitare: Bucureşti, Constanţa, Braşov, Craiova şi Câmpulung.

Fii şi tu #studentlaUSH de la 1 octombrie 2019! Ce trebuie să faci? Intră pe www.admitere.spiruharet.ro/licenta, alege programul care se potriveşte planului tău de carieră şi parcurge etapele procesului de admitere. Te aşteaptă o ofertă educaţională competitivă şi mereu adaptată cerinţelor de pe piaţa muncii. Ariile de studiu cuprind o paletă largă de specializări: Ştiinţe Juridice, Informatică, Psihologie, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, Ştiinte economice şi administrative, Litere, Educaţie fizică şi Sport, Medicină Veterinară.

Ca şi student haretist vei avea acces la platforma de e-learning Blackboard, având parte de flexibilitate şi comunicare cu acces rapid la cursuri şi informaţii. De asemenea, prin intermediul acestei platforme unele facultăţi susţin examenele din cele două sesiuni (iarnă şi vară), excepţie făcând facultăţile cu profil vocaţional.

Programele de Licenţă din oferta educaţională a Universităţii Spiru Haret au un număr alocat pentru cele trei forme de învăţământ: învăţământ cu frecvenţă (IF), învăţământ cu frevenţă redusă (IFR) şi învăţământ la distanţă (ID).

Pentru că  Universitatea Spiru Haret investeşte frecvent în resurse pentru viitorul tău, vei beneficia de stagii de practică de specialitate, activităţi de voluntariat şi locuri de muncă adaptate profilului tău educaţional. De-a lungul timpului au fost încheiate o serie de parteneriate cu jucători de top din diferite industrii de pe piaţa locală concretizate în proiecte şi programe de internship care îţi vor deschide noi orizonturi profesionale. Astfel, faci ce-ţi place şi îţi urmezi visul.

În plus, la Universitatea Spiru Haret vei avea parte de consiliere în carieră şi susţinere pe toată durata studiilor prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră.

Ca şi student la Universitatea Spiru Haret poţi avea legitimaţia eliberată de International Student Identity Card (ISIC) recunoscută în 126.000 de locaţii în toată lumea şi în peste 120 de ţări prin intermediul căreia poţi participa la diferite cursuri sau poţi beneficia de o serie de oferte de la partenerii organizaţiei.

Mai mult, vei putea beneficia de serviciile unui centru sportiv şi de recuperare fizică  – Premium Wellness Institute, sau îţi vei putea promova realizările pe Radio Seven, postul de radio propriu şi în ziarul Opinia Naţională.

Documentele necesare în dosarul de admitere precum şi taxele de şcolarizare, se găsesc pe site-ul Universităţii Spiru Haret,  AICI .

În Bucureşti, pe lângă secretariatele facultăţilor, mai sunt organizate birouri de admitere în str. Ion Ghica nr. 13, sector 3, parter şi în sediul din str. Nicolae Iorga nr. 34 – 36, sector 1, parter – sediul Serviciul Acte de Studii în intervalul orar 9:00 – 18:00 (luni – vineri) şi între 9:00 – 12:00 (sâmbătă).

12 domenii de Masterat în oferta educaţională USH

Dacă ai terminat studiile de Licenţă, pot fi continuate cu un program de Masterat. Cele 12 domenii de Masterat ale Universităţii Spiru Haret au drept misiune aprofundarea pregătirii specialistului în domeniul ales, astfel încât să-și formeze abilitățile profesionale și să facă față cu brio provocărilor profesionale, care devin din ce în ce mai complexe.

Intră pe https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat şi studiază oferta educaţională din cele 5 centre ale Universităţii Spiru Haret. Informatică, Drept, Ştiinţe Administrative, Ştiinţe ale Comunicării, Contabilitate, Finanţe, Management, Marketing, Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei, Filologie, Ştiinţa Sportului şi Educaţiei Fizice sunt listate pentru a vă convinge că drumul de masterand poate începe la USH din anul universitar 2019 – 2020.

Universitatea Spiru Haret menţine legătura cu studenţii, absolvenţii, dar şi cu cei interesaţi de proiectele în care instituţia este angrenată prin intermediul site-ului www.spiruharet.ro sau a paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Universitatea.Spiru.Haret/ şi Instagram.

_______________________________________________________________________

Despre Universitatea Spiru Haret

Universitatea Spiru Haret funcţionează din anul 1991 fiind recunoscută de Ministerul Educaţiei Naţionale prin acreditarea acordată de Agenţia Româna de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior şi Agenţia Europeană de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior.

Instituţia a fost înfiinţată şi acreditată prin Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491/9 iulie 2002, care certifică faptul că Universitatea Spiru Haret, acreditată, este „instituţie de învăţământ superior, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ“.

➡ Descoperă Universitatea Spiru Haret şi fii student haretist de la 1 octombrie 2019! #studentlaUSH

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here