1 mai bogat ca altul. Categoriile de romani se disting in functie de cum petrec de 1 mai: cu bere si mici sau in Dubai, intr-o vacanta de 42.500 de euro

0
788

Un cuplu de români a plătit 42.500 de euro pentru un sejur de șapte nopți în Dubai de 1 Mai, urmând să se cazeze la un hotel de cinci stele, într-un apartament situat sub apă, acesta fiind cel mai scump pachet vândut de Ziua Muncii de cea mai mare rețea de agenții de turism din România, TUI TravelCenter.

„Este vorba de un sejur de șapte nopți în perioada 1 Mai la un hotel emblemă al Dubai-ului, Atlantis The Palm 5*, cumpărat de un cuplu de români. Aceștia vor călători cu avionul la business class, vor beneficia de transfer privat și se vor caza într-un apartament de lux situat sub apă”, a afirmat Cosmin Marinof, directorul de vânzări al agentiei de turism.

Datele arata ca cele mai cautate destinatii in afara Romaniei, sunt: Bulgaria, Turcia, Grecia si Spania. Pe langa acestea, romanii au mai optat si pentru pachete exotice in Republica Dominicana, Thailanda, Mexic sau Maldive.

„Dacă în urmă cu câțiva ani, turiștii români preferau destinațiile exotice doar în sezonul de vârf, și anume în intervalul noiembrie – martie, acum găsesc motive să călătorească acolo în orice perioadă a anului, inclusiv de 1 Mai, mai ales că din punct de vedere al prețului acestea sunt din ce în ce mai accesibile- acesta este din cei în ce mai accesibil. Practic, turiștii merg în orice lună din an în destinații exotice precum Tahilanda, Maldive, Mauritius, Republica Dominicană, Mexic, cu tarife începând de la 550 de euro de persoană. Această sumă reprezintă o treime din tariful minim pe care îl plăteau turiștii pentru o astfel de destinație în urmă cu 5-6 ani”, a declarat Cosmin Marinof, directorul de vânzări al agentiei de turism in cauza.

In acestă perioadă s-a constatat o creștere cu 10% a numărului de vacante achizitionate de romani, chiar dacă 1 Mai este anul acesta într-o zi de marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here