Inteligenta Strategica si Suprematie. Modele de afaceri ale liderilor de piata

0
3073

Conferinta “Inteligenta Strategica si Suprematie. Modele de afaceri ale liderilor de piata”, organizata de RisCo impreuna cu CEC Bank si Alpha Bank va avea loc in data de 15 iunie 2016.

Evenimentul, unic pentru mediul de afaceri autohton, prezinta publicului cele mai performante si inovative strategii de afaceri, cu ajutorul carora au reusit sa ajunga in top renumiti oameni de afaceri din Romania. Viziunea strategica, inteligenta si creativitatea sunt abilitati care nu pot lipsi unui antreprenor hotarat sa isi conduca afacerea spre urmatorul nivel de excelenta de pe piata.

Incepand cu ora 9.30, antreprenorii, reprezentantii top si middle management din companii, si toti cei interesati de succesul businessului cu personalitate, sunt asteptati la Hotel Pullman, World Trade Center, din Bucuresti la conferinta Inteligenta Strategica si Suprematie.

Temele dezbatute de speakerii invitati sunt in concordanta cu subiectele de interes actual ale comunitatii de afaceri la nivel global, dar si cu cele pe care clientii si utilizatorii RisCo le-au cerut. Extinderea si diferentierea pe o piata concurentiala, cresterea si mentinerea identitatii unui brand, modelele de afaceri inovative, proiectele atractive pentru investitori, finantarile din fonduri europene si targetarea publicului prin mediul online vor face parte din subiectele de discutie ale conferintei.

Printre speakerii care deja au confirmat prezenta la conferinta se numara Marian Alecsiu, co-fondator al F64,cel mai mare retailer specializat in domeniul fotografiei, cu afaceri de peste 25 milioane de euro in 2015. Prezentarea lui are ca tema “Diferentierea afacerii pe o piata competitiva”.

Marius Stefan, co-fondator Autonom Rent-a-Car, va avea o interventie despre Modele de afaceri de succes” in care isi va prezenta experienta sa antreprenoriala si va oferi sfaturi utile celor interesati. Marius a urmat un MBA in SUA, unde de altfel, a luat nastere si prima lui idee de business. La inceputul lui 2003 Marius importa radare din SUA in Romania. Afacerea a mers foarte bine o perioada, dar apoi a decis, la indemnul tatalui sau, sa treaca la nivelul urmator. A infiintat prima companie de inchirieri auto din Romania. Astazi este lider de piata pe nisa sa avand cresteri constante de la an la an, ajungand la 38 de agentii in tara si una in Budapesta. Investeste foarte mult timp in dezvotarea personala si cere accelasi lucru si de la oamenii cu care lucreaza.

Ramona Ivan, Director Fonduri Structurale in cadrul CEC Bank, va impartasi publicului din experienta ei de peste 20 de ani in sistemul bancar romanesc, in calitate de speaker la conferinta “Inteligenta Strategica si Suprematie” Principala arie de expertiza a Ramonei este activitatea de finantare internationala in vederea sustinerii proiectelor investitionale ale companiilor romanesti.

Radu Balaceanu, Country Manager Food Panda Romania, va prezenta publicului tema „Cat de importanta este crearea unui brand puternic”.Food Panda este cea mai mare platforma de comenzi online de mancare din Romania. Din august 2014, momentul venirii lui Balaceanu la conducerea Food Panda, platforma a crescut de la 200 de restaurante partenere, la peste 500, plata online cu cardul a crescut de la o rata de utilizare de 8% in 2014, la 15% in 2015, comanda medie a crescut la 15 euro, iar cele mai importante branduri de restaurante, au fost atrase pe platforma.

Mihail Marcu, presedintele MedLife, este invitat sa vorbeasca despre “Extinderea nationala si regionala – exemple de succes.“ Domnul Marcu a intrat in liga adevaratilor antreprenori cand a preluat conducerea MedLife, o afacere fondata in 1996 de catre mama sa, medicul pediatru Mihaela Marcu Cristescu. Sub conducerea sa, operatorul privat de servicii de sanatate a cunoscut o dezvoltare semnificativa.

Radu Ciofu, Business Manager la SEOmark.ro, isi va concentra tematica prezentarii pe subiectul “Optimizare si marketing in on-line”. SEOmark.ro este o societate specializata in furnizarea de servicii si cursuri pentru optimizare in online. Este de profesie economist, motiv pentru care promoveaza un marketing online bazat strict pe indicatori de profitabilitate si eficienta.

Cea mai recenta conferinta organizata de RisCo a fost un real succes, “Performanta IMM- Bani, Idei, Actiune” aproximativ 100 de participanti interesati de strategia antreprenoriatului de succes. Despre prima parte a conferintei am scris intr-un articol dedicat, la fel ca si despre a doua parte.

Daca printre prioritatile businessului tau se numara excelenta in afaceri, noile oportunitati pentru a reusi in mediul strategic si cresterea de viitor a companiei, te asteptam la un eveniment interactiv, plin de povesti de succes si sfaturi utile pentru tine.

Rezerva-ti un LOC la conferinta oamenilor de succes!